Most van benne 94e km, 120e km-ig kuplungot, minden kopó alkatrészt a fékben, fékfolyadékot, hűtőfolyadékot, vezérműszíjat, görgőket, vízpumpát meg még ezt-azt kell cserélni. Nekem ez már nem éri meg, főleg, hogy nagyon hiányzott a klíma, mivel elég sokat járok vele. Tavaly nyáron egyszer hőgutát kaptam az autóban, egy hétig fájt a fejem, pediig sok vizet ittam aznap.
Na ez az ami nem forintosítható!
Én úgy gondolkodok, hogy be van tervezve havi 40e Ft autóhitel, ezt kitermeli a járgány, így az a célom, hogy ennyiből mindig a lehető legújabb autóm legyen.
Tehát ha jól értem, annyira mégse jó autó a Dacia, hogy a következő is az legyen? Csak esetleg egy jobban felszerelt változat...
Nem kéne általánosítani, mert többen megvették már a második DACIAjukat. Van aki megunja, van aki szereti a változatosságot, és van aki legközelebb is azt vesz.
Szóval, hogy tényleg jól értsd:
dhrbikes kollégának a következő autója - ezek szerint - nem DACIA lesz.
Bocsi, akkor félreértettem. Ha engem is kérdeztél, akkor... Nekem, van olyan jó autó a DACIA, hogy a következő is az legyen.
Első: "SNOOPY" - LOGAN 1.4 BASIC Második: MCV 1.6 8 V 5 személyes + kormányszervó + klíma + biztonsági csomag... + szeretném mellé megtartani SNOOPY-t is, mert elégedett vagyok vele. (Vasárnap lépte át a 100.000 km-t, és még mindig szeretem...)
Trendy felszereltség, 1,4 HDI 70 LE, Metálbordó (leginkább az új tűzpirosra hasonlít Loganból)
Extrák illetve érdemleges felszereltség: ABS, vészfékasszisztens, autmatikusan bekapcslódó vészvillogó manuális klíma pollenszűrővel elektroms ablakemelő elektrmos és fűthető tükör 6 légzsák 4 irányban állítható kormány mindkét első ülés magassága állítható MP3 cd-s kormányról vezérelhető 6 hangszórós "hifi" (ebből válgatós vagyok, remlem nem lesz túl sz*r) Isofix gyerekülés rögzítők hátul (4 csillagot kapott gyerekvédelemre, mert a hátsó biztonsági övek is övfeszítősek és överőhatárolósak) első ködlámpa biztnsági öv visszajelző minden üléshez közpnti kijelző a rádióhoz, fedélzeti számítógép, külső hőmérséklet érzékelő fagyveszély jelzővel elektromos sebességfüggő szervókrmány késleltetett
en lekapcsolódó belső világítás és fényszóró távirányítós közpnti zár színezett üvegek és hővédő szélvédő +megkapom a szőnyegeket hozzá "ajándékba"
Hogy miért nem Renault-t vagy Daciát vettem? Egyszerűen nem volt olyan ajánlatuk, ami nekem megfelelő lett volna, a Peugeot-nál a nagyobb árrés terhére be tudják számítani a Logant, és mivel ez egy bemutatóautó (0 km-es!), így a mindenféle importőri akció és a kereskedés engedménye összesen 600e Ft volt, így egy eredetileg közel 4M Ft-s autót tudtam megszerezni. A trükk lényege az, hogy a kedvezményt nem úgy adják, hogy kevesebbet kell fizetnem, hanem önerőként, így alacsonyabb THM-mel tudok számolni.
Regisztrált: 2007 november 01 csütörtök - 18:03:27
Üzenetek: 213
Beállítottam a kilóméteróra és a fordulatszámmérő mutatóit tesztüzemben. Még csak az 50-et tudtam összehasonlítani egy radaros mérővel, de az most pontos. A remény hal meg utoljára (1.6MPI MCV, Ambiance, ásványkék)
Valami kissé részletesebb leírást is kérnénk,mert ez a "beállítottam"érzésem szerint többünket érinthet Isten nagyon kedvelheti az idiótákat...Másképp mért teremtett volna belőlük ilyen sokat? o
dhrbikes! Sok baleset- és bosszúságmentes km-t kívánok hozzá! Szép! Hidd el, ha valaki, hát én értem az érveid! Egy apróság: hogyhogy dízel?
Nahát, örülök, hogy látlak!
Nem túl vonzóak a Peugeot benzines motorjai, ugyanott lennék vele, mint a Logannal gáz nélkül. (Ft/100km) Na jó, egy mégis vonzó lett volna, a 175 LE-s 1,6 turbo.
Szóval dízel lesz, nincs vele általában gond, így úgy gondolom, az enyémmel sem lesz, viszont jónak tűnik a hangszigetelése! Május óta amúgy sem száguldozom (300e Ft-os bírságok kora... )
Remélem összefutunk valamikor, hívlak majd ha meglesz!