Bivaly, azért alapvetõ dolgokat illene ám tudni. Nem csak beülni és hajtani. REKLÁM BETILTVA Aki szeretne továbbra is megtalál MUNKAIDŐBEN itt a klubbon PÜ-ben (adatlapomon Privát üzenet) vagy Messenger-en: Krogergo Medianav Loganos,minden esetben kérek telefonszámot is, írásban nem tudok válaszolni mert tele a PÜ kimenő postaláda. Mindenkit hívni fogok amint időm engedi.
én se vagyok szakács, még is tudok fõzni REKLÁM BETILTVA Aki szeretne továbbra is megtalál MUNKAIDŐBEN itt a klubbon PÜ-ben (adatlapomon Privát üzenet) vagy Messenger-en: Krogergo Medianav Loganos,minden esetben kérek telefonszámot is, írásban nem tudok válaszolni mert tele a PÜ kimenő postaláda. Mindenkit hívni fogok amint időm engedi.
-mondanák=többesszám harmadik személy, vagyis "õk mondanák" Ha TE szeretnéd akkor "mondanék". Bivay! Javaslom nézegesd meg az autód alaposabban, késõbb hasznát veszed!
Sziasztok. Érdeklõdnék,az
on kívűl hogy szebb van-e gyakorlati jelentõsége a metálfényezésnek?
Tengerészkéket kapnék akciósba.(ez tom nem metál) De van égei-kék is de az nem akciós. Köszi Zso
Elvben a metállfény tartósabb,jobban ellenáll a sugárzásoknak,roncsoló hatású dolgoknak.Kb.ennyi Isten nagyon kedvelheti az idiótákat...Másképp mért teremtett volna belőlük ilyen sokat? o
Anyagából adódóan sokkal strapabíróbb minden metálfény. Ha pl. lejár a rozsdagarid akkor lesz csak igazán jelentõsége-ha azt megvárod egyáltalán. A nem metálfényezett autóknál gyakrabban fordul elõ festéklepattogzódás a műanyag elemeken illetve az elsõ doblemezek hátsó felén a küszöböknél. Ez egy ideig csak felületi korrózió, aztán... Szóval szerintem jobb a metálfény, de dönts inkább a pénztárcád szerint.
Zsoti, nekem égei kék metál van. Nem tudom, hogy élõben láttad e mind a kétfélét, de szerintem a metál szebb, és tényleg strapabíróbb. REKLÁM BETILTVA Aki szeretne továbbra is megtalál MUNKAIDŐBEN itt a klubbon PÜ-ben (adatlapomon Privát üzenet) vagy Messenger-en: Krogergo Medianav Loganos,minden esetben kérek telefonszámot is, írásban nem tudok válaszolni mert tele a PÜ kimenő postaláda. Mindenkit hívni fogok amint időm engedi.
Szerintem olyan dologra, amit sok évig mindennap nézeget az ember, megéri kiadni a plussz pénzt. REKLÁM BETILTVA Aki szeretne továbbra is megtalál MUNKAIDŐBEN itt a klubbon PÜ-ben (adatlapomon Privát üzenet) vagy Messenger-en: Krogergo Medianav Loganos,minden esetben kérek telefonszámot is, írásban nem tudok válaszolni mert tele a PÜ kimenő postaláda. Mindenkit hívni fogok amint időm engedi.
megjött az elsõ rozsdafoltom, nem korai egy kicsit? a bal hátsó kerékjárat szélén egy gyufafejnyi hólyag. megtapiztam belülrõl és a sziloplaszt, vagy mivel huzták össze a lemezeket ezen a ponton hiányzik. nem lettem boldog. csütörtökön viszem garis javitásra, szerencsére még lesz rá 3 év 9 hónapom, hogy megtudjam korrektül csinálták-e meg. \"Egyiptom őslakói a múmiák\". !
csemilajos írta ... megjött az elsõ rozsdafoltom, nem korai egy kicsit? a bal hátsó kerékjárat szélén egy gyufafejnyi hólyag. megtapiztam belülrõl és a sziloplaszt, vagy mivel huzták össze a lemezeket ezen a ponton hiányzik. nem lettem boldog. csütörtökön viszem garis javitásra, szerencsére még lesz rá 3 év 9 hónapom, hogy megtudjam korrektül csinálták-e meg.
Na igen, azért az ember ha már kiad rá ennyi pént, és így vigyáz rá, biztosan nagyon ijesztõ lehet, hogy egy éppcsak 2 éves autón elkezdõdik a Rozsda! Oké, hogy garis, de ez megállítható?? Ja puszi Apukám amúgy
Hát tudjátok, a fiataloké a jövõ mindenhol ezt hallani REKLÁM BETILTVA Aki szeretne továbbra is megtalál MUNKAIDŐBEN itt a klubbon PÜ-ben (adatlapomon Privát üzenet) vagy Messenger-en: Krogergo Medianav Loganos,minden esetben kérek telefonszámot is, írásban nem tudok válaszolni mert tele a PÜ kimenő postaláda. Mindenkit hívni fogok amint időm engedi.
Semmi külsérelmi nyom nincs a lemezen? Belürõl jön a rozsda? Elég ilyesztõ!!! REKLÁM BETILTVA Aki szeretne továbbra is megtalál MUNKAIDŐBEN itt a klubbon PÜ-ben (adatlapomon Privát üzenet) vagy Messenger-en: Krogergo Medianav Loganos,minden esetben kérek telefonszámot is, írásban nem tudok válaszolni mert tele a PÜ kimenő postaláda. Mindenkit hívni fogok amint időm engedi.
Üdv! Ma megmértük a kocsin a festékréteg vastagságát Feterral, mert melóhelyérõl hozott hozzá rétegvastagság mérõt. 150 mikron (mikronméter) lett az eredménye a mérésnek(A kocsi hátuilján mértük jobb és bal oldalt is). Gyöngyszürke(metál) a kocsi . Nem tudjátok, hogy mennyi a festék vastagságára az elõírt szabvány a Loganoknál?? Kíváncsi vagyok beleillik-e a szabványba a mérésünk. DACIA LOGANby Renault
A rétegvastagságról:érzésem szerint a leírt eredmény jó.Valahol olvastam mostanság,hogy a gyártók 120-és 230-mikron közötti gyári vastagságot tudnak garantálni.A szakértõk is ennek jegyében járnak el,eredetiségvizsgálatnál is...Remélem nem emlékeztem rosszul Isten nagyon kedvelheti az idiótákat...Másképp mért teremtett volna belőlük ilyen sokat? o
Zsoti írta ... Sziasztok. Érdeklõdnék,az
on kívűl hogy szebb van-e gyakorlati jelentõsége a metálfényezésnek?
Tengerészkéket kapnék akciósba.(ez tom nem metál) De van égei-kék is de az nem akciós. Köszi Zso
Zsoti! A metál fényezés min. dupla annyi ideig bírja, mint a sima lakk! Nekem is égei-kék metálosom van, mint Gerinek, nem csak a legszebb szin - szerintünk (by Geri & én) -, hanem a Logan ezzel néz ki a legjobban! Egyébként maga a festékréteg is vastagabb a metálnál, mint a sima lakknál, kvázi kisebb karcolásokat nyom nélkül, szebben el lehet tüntetni. Én is mértem vastagságot, nekem 200-300 mikron között volt! [ Módosítva 2007 febr 17 szo, 22:13 ] Az élet harc. Délelõtt az éhséggel , délután az álmossággal .
A légfék által leírt számadatok nagyjából jók, én 110-tõl tudtam. Saját kezüleg viszont mértem 4 hónapos Matizon (aranymetál) 2 éve 90-et. Polírozás után mi maradt volna? Fehér Skoda Fabián pedig 240-et mindenhol. Tehát az, hogy metál, még nem egyenlõ azzal, vastagabb a réteg. Logant még nem mértem, mert eszembe se jutott, de rövidesen megteszem haveromnál. Szerintem elég nagy lehet a szórás a mért eredmények között karosszéria elemenként, ugyanis a Loganokat kézzel fújják a gyárban. REKLÁM BETILTVA Aki szeretne továbbra is megtalál MUNKAIDŐBEN itt a klubbon PÜ-ben (adatlapomon Privát üzenet) vagy Messenger-en: Krogergo Medianav Loganos,minden esetben kérek telefonszámot is, írásban nem tudok válaszolni mert tele a PÜ kimenő postaláda. Mindenkit hívni fogok amint időm engedi.
A gyártás során több munkafázis gépesítését kihagyták,de a fényezést azért gépi úton oldják meg Isten nagyon kedvelheti az idiótákat...Másképp mért teremtett volna belőlük ilyen sokat? o
Na tehát a rozsdára visszatérve, mert nem kaptam rá választ. Ugye édesapám említette, hogy talált egy apró foltot, ami végül kibukta magát, hogy rozsda. Oké, hogy megcsinálják, ráadásul garisan, de ez megállítható, vagy várható, hogy további helyeken is elõbukkanjon?
Mivel kis helyen van,szerintem gond nélkül lokalizálható.A szigetelést pótolni kell,ha most kitisztítják akkor nem tér vissza a probléma.Kõkeményen cirkuszolni kell a szervízben,akár még értékcsökkentést is ki lehetne erõszakolni,ha okoskodnak Kermi -vizsgálat!!!! Ma átnéztem az enyémet is,de egyenletesnek tűnik a védelem [ Módosítva 2007 febr 18 v, 21:26 ] Isten nagyon kedvelheti az idiótákat...Másképp mért teremtett volna belőlük ilyen sokat? o
pontosan ezért irtam le a hibát, a helyét és a feltételezett okát, mert iby mindenki meg tudja nézni a sajátját, és még ilyen kellemetlen esemény bekövetkezte elõtt azt orvosolni. hátha lesz olyan aki emiatt a kb. 2 perces ellenõrzés miatt megussza a kellemtlenséget. \"Egyiptom őslakói a múmiák\". !
Pedig régebben valamelyik autós újságban azt olvastam, kézzel fújják. REKLÁM BETILTVA Aki szeretne továbbra is megtalál MUNKAIDŐBEN itt a klubbon PÜ-ben (adatlapomon Privát üzenet) vagy Messenger-en: Krogergo Medianav Loganos,minden esetben kérek telefonszámot is, írásban nem tudok válaszolni mert tele a PÜ kimenő postaláda. Mindenkit hívni fogok amint időm engedi.
de megmondom õszintén olyan dühös lettem érte, hogy ma bent voltam a szalonban és rendeltem egy laura dieselt. azt át fogom nézni igaz még csak ezt a gócpontot ismerem. ha valaki tud megnézni valót kérem irja meg akár PÜ-ben akár tipic ban. nagy veszteség nem ért mert mindenképpen dieselesiteni akartam, csak egy kicsit nõ a futamidõm, de a részlet marad. \"Egyiptom őslakói a múmiák\". !
Lajos ez komoly? Gratulálok! Üdv a dieselesek közt!!! REKLÁM BETILTVA Aki szeretne továbbra is megtalál MUNKAIDŐBEN itt a klubbon PÜ-ben (adatlapomon Privát üzenet) vagy Messenger-en: Krogergo Medianav Loganos,minden esetben kérek telefonszámot is, írásban nem tudok válaszolni mert tele a PÜ kimenő postaláda. Mindenkit hívni fogok amint időm engedi.
teljesen komoly, mindig is vágytam rá, és köszönöm, boldogan vok egy ilyen csapat tagja. akár a klubra, akár a dieselesekre gondolok. még most egy kicsit macerálnom kell oTo-t \"Egyiptom őslakói a múmiák\". !
Milyen színű lesz? REKLÁM BETILTVA Aki szeretne továbbra is megtalál MUNKAIDŐBEN itt a klubbon PÜ-ben (adatlapomon Privát üzenet) vagy Messenger-en: Krogergo Medianav Loganos,minden esetben kérek telefonszámot is, írásban nem tudok válaszolni mert tele a PÜ kimenő postaláda. Mindenkit hívni fogok amint időm engedi.
ezüst. nem a megszokott gyöngyszürke, hanem mint a polirozott aluminium. magyon jól áll neki. ez raktári készlet azért lesz meg 2 héten belül. piszok jól áll neki ez a szin. mi elõszörre is ilyet szerettünk volna de akkor még nem hozták ebben a ruhában. \"Egyiptom őslakói a múmiák\". !
remélem semmilyen akadályba nem ütközik, és kettõ héten belül át tudjuk venni a szekeret. akkor természetesen igen azzal megyünk. és bár olvastam, hogy bizonyos helyekre neked és családodnak /õk is jönnek remélem/ eljutni nem egyszerü, azért bizom benne, hogyolyan döntés születik mely kedvezõ el tudtok jönni, és személyesen tudunk találkozni. \"Egyiptom őslakói a múmiák\". !