Légfék javaslatára (támogattam!) létrehozok egy külön topikot a megszaporodott Logan fiataloknak, amibe mi "felnõttek" nem szólunk bele, feltéve ha betartjátok a Fórumszabályzatban foglaltakat (és nem politizáltok). Szóval kérek minden "öregebb" klubtagot, hogy most maradjunk ki az itt folyó dolgokból, maradjon ez a "gyerkõcöké". Olvasni azért lehet... Logan 2.0BLOGolok
Sziasztok! Engem Dórinak hivnak.Most van a kétéves születésnapom.Én még csak a papám segitségével tudok levelezni.A mi autónkat JOCI-nak hivjuk.Én nagyon szeretem,mert születésem óta utazom vele.Egy nagy bajom van vele,hogy kezdem kinõni a gyerekülést .A papám is nagyon szereti mert még eddig nem volt semmi baja. Én nagyon szeretem a THOMAS kismozdonyos filmeket,a PERCY-t meg a JAMEST ís.Irjátok meg nektek mi a kedvencetek?
Marcivagyok 8-éves és jó a DACIA. F1 ben a kedvencem a RENAULT és a FERRARI. .2006-ban akedvencem M.Schumacher és F.Alonso.2007-ben akedvencem F.Massa,K.Raikkönen és G.Fisichella,H.Kovalainen
.
WKOVACS írta ... Sziasztok! Engem Dórinak hivnak.Most van a kétéves születésnapom.Én még csak a papám segitségével tudok levelezni.A mi autónkat JOCI-nak hivjuk.Én nagyon szeretem,mert születésem óta utazom vele.Egy nagy bajom van vele,hogy kezdem kinõni a gyerekülést .A papám is nagyon szereti mert még eddig nem volt semmi baja. Én nagyon szeretem a THOMAS kismozdonyos filmeket,a PERCY-t meg a JAMEST ís.Irjátok meg nektek mi a kedvencetek?
Sziasztok!
Még én is csak felnõtt segítségével tudok fórumozni. Trixi vagyok, és 4 éves. Van 1 édes, és 2 majdnem nõvérem, így én igazán örültem, amikor a MaCiVé végre miénk lett. Most már nem kell kiverekednem magamnak a helyet a kocsiban. Szeretek utazni, enni, rajzolni, fürdeni. Imádom az állatokat! Kedvenc rajzfilmem a Scooby Doo. Szeretem még a Totally Spicest, Spongyabobot. A nõvéreimet is rábeszélem, hogy majd írjanak ide.
Ez tettszik, én Dádi vagyok (DÁvid), 4 éves múltam, van egy 9 hónapos öcsém - Dániel, és anya hasában a legkisebb testvérem, azt mondják lány lesz, bár én fiút szerettem volna, sõt állitólag Rebekának fogják hivni, én inkább Rékának hivnám... szóval van ez a Dacsia Logenünk, olyan nincs, hogy nem akarok menni Vele, sõt a kormányt már tudom tekergetni is apa ölében, szoktunk járni "egy kanyarra", amikor én "vezetek", kicsit lassan tekergetem még, de legalább már jó irányba...
már alig várom, hogy leérjen a lábam...
ha nagy leszek veszek majd magamnak egy bömbit, meg anyának is...
anya mondta, hogy én ügyvéd leszek annyit beszélek, de az legyen inkább Dani, én autószerelõ akarok lenni...
szeretem a meséket, csak a csúnyákat nem, kedvencem Spongyabob! meg Micimackó... !
jah: a videókat az oldalról már magam is el tudom inditani! ex: 1,4 MPi Laureate volt, 92000 km-ig Volvo V70 I TDi Black VW Sharan 1,9TDI Volvo S80 TDI BMW E39 525D Citroen Evasion 2,0HDI Volvo V70R AWD Volvo V70 TDI
Sziasttok! Dóri vagyok. Szerdán megyünk nyaralni a Szeliditó-ra.Én már votam ott egy pár napig ,nagyon jó,különösen a kisgyerekeknek.Velem mindig történik valami.sokszor a frászt hozom a szüleimre, Irjátok meg ti is hogy merre nyaraltatok és történt e veletek valami érdekes ?
Sziasztok! Szabolcs vagyok 10éves Zalaegerszegen lekom imádom Harry Pottert könyveit és a filmeit. Öülök, hogy elmehettem az idén a Loganklub talira, ahol sok gyerekkel megismerkedtem és sok felnõtt klubtaggal találkozhattam akikrõl apa sokat mesélt nekem.
[ Módosítva 2008 február 18 hétfő - 23:12:48 ] Szívesen segítek neked banki ügyekben, ha írsz vagy hívsz, mert bankban dolgozok. kondorosiz@gmail.com Ha rám jelzel és kiírja a számot, akkor visszahívlak. Hívj bátran! 06 - 70 / 618 - 2474, -Email- " Gazdaságos és racionális választás, sznobizmus nélkül : Logan 1,5 dci Logan "