Akkor azt az autót nagyon gyilkolták! A 120LE-s 1.9DCI normálisan használva és tankolva elmegy simán 300ezer km-t befecskendező és turbo probléma nélkül. Fogyasztás csökkentés is annál minek? Apámnak ugyan ilyen van. Kevesebb fogyasztással jár vele, mint én jártam az 1.5 DCI-vel. Még úgy is, hogy többet használja a bal oldali sávot előzésre, mint a jobb oldalit haladásra. Igaz ott van nyomaték, és 150km/h-nál is csak 2500-at pörög a motor (6.-ban), míg az 1.5-ösnél már 4000 körül. REKLÁM BETILTVA Aki szeretne továbbra is megtalál MUNKAIDŐBEN itt a klubbon PÜ-ben (adatlapomon Privát üzenet) vagy Messenger-en: Krogergo Medianav Loganos,minden esetben kérek telefonszámot is, írásban nem tudok válaszolni mert tele a PÜ kimenő postaláda. Mindenkit hívni fogok amint időm engedi.
Benne van minden, amit kockáztatni lehet: használtautó, dízel, tuning.
Nem a tuning tehet róla,ha valaki meggondolatlanul vásárol. Aki elhiszi,hogy egy ilyen autó vidéki idős orvos hétvégi, csak napsütésben használt féltett kincse volt az megérdemli ha repülnek a százezrek a zsebéből. Egyébként nem értem,hogy lehet autót venni úgy,hogy nem ismerjük az autó előéletét.(ki volt a tulajdonos/ok/) "Az autózás kaland."
tegnap felkerültek a fóliák az autóra, ha lesz időm rakok képeket! A hátsó szélvédőre és a hátsó ablakokra és az első szélvédő felső részére került fel a fólia! Érezhetően hűvösebb van az autóban mint azelőtt
Én is most tervezem fóliáztatni a" Laurát" Skifol-al, de csak a hővédő fajtával állítólag teljesen átlátszó,csak a meleget nem engedi be shark IR típusú. breki
Én is most tervezem fóliáztatni a" Laurát" Skifol-al, de csak a hővédő fajtával állítólag teljesen átlátszó,csak a meleget nem engedi be shark IR típusú.
Sziasztok!en leirom tapasztalataimat! Neken is skyfol van fent hatul fekete de nem ami teljesen az,elol meg teljesen atlatszo. Azota az autoban lenyegesen huvosebb van mint azelott es a kilatasban sem zavar es nem utolso sorban meg jol is nez ki!
Nekem nem tetszik,ha elöl átlátszó az ablak mert nem engedi a hatóság,( kivéve a fekete" ajúdi-t") hátul meg fekete az üveg. Az utastérben meg soha nem hagyok semmit, nehogy egy üres szatyorért törje fel. Fontosabbnak tartom,hogy inkább a meleget zárja ki, mint a fényt. A tapasztalatokról majd írok ha letelt a három hét, ugyan is ennyi a várakozási idő. üdv: breki breki
Aki kevésnek érzi a benzines autója teljesítményét az bátran próbálja ki a chiptuningot. Természetesen nem fog senki feje koppani a fejtámlán egy padlógáznál,de sokkal élvezhetőbb lesz az autózás. A szivó benzines is teljesen más karakterű lesz. A számok és százalékok nem adják vissza az érzést és normál használat mellett a fogyasztás is kevesebb lesz. "Az autózás kaland."
Az ATC chiptuning-nak és a Daciaklub-nak köszönhetően már lassan egy éve élvezem! A klubtagok közül szívó benzinesként egyedül, az 1.6MPI-vel. Azóta már más is volt náluk a klubtagok közül dci-vel. Lehet nekik nincs olyan szép weblapjuk mint a fenti (és sok másik) cégnek, és nem beszélnek annyit. Viszont korrektül, és nagyon is hatásosan teszik a dolgukat. Ja és nem mellékesen van egy 10millás hitelesített teljesítmény mérő padjuk, amivel a beavatkozás előtt és után is mérnek, dokumentálják az eredményeket. Az ATC-nél nincsen több lépcsős fizetés, program, stb. Azt csinálják, amit kérsz, és amit a motor ,,megenged". Az enyém pl. erősebb lett lett, mint a fenti cég legdrágább és legnagyobb teljesítmény növelése a leírásukban. REKLÁM BETILTVA Aki szeretne továbbra is megtalál MUNKAIDŐBEN itt a klubbon PÜ-ben (adatlapomon Privát üzenet) vagy Messenger-en: Krogergo Medianav Loganos,minden esetben kérek telefonszámot is, írásban nem tudok válaszolni mert tele a PÜ kimenő postaláda. Mindenkit hívni fogok amint időm engedi.
Az ATC chiptuning-nak és a Daciaklub-nak köszönhetően már lassan egy éve élvezem! A klubtagok közül szívó benzinesként egyedül, az 1.6MPI-vel. Azóta már más is volt náluk a klubtagok közül dci-vel. Lehet nekik nincs olyan szép weblapjuk mint a fenti (és sok másik) cégnek, és nem beszélnek annyit. Viszont korrektül, és nagyon is hatásosan teszik a dolgukat. Ja és nem mellékesen van egy 10millás hitelesített teljesítmény mérő padjuk, amivel a beavatkozás előtt és után is mérnek, dokumentálják az eredményeket. Az ATC-nél nincsen több lépcsős fizetés, program, stb. Azt csinálják, amit kérsz, és amit a motor ,,megenged". Az enyém pl. erősebb lett lett, mint a fenti cég legdrágább és legnagyobb teljesítmény növelése a leírásukban.
Ez elég Horst Fuchsosra sikerült így már tudjuk,hogy csak a te autód lehet a legjobb. Minden profi cég a maximálist hozza ki a motorból ,csak ez számít! "Az autózás kaland."
Az enyém pl. erősebb lett lett, mint a fenti cég legdrágább és legnagyobb teljesítmény növelése a leírásukban.
Mivel más nem vitte a benzines Loganját őhozzájuk, igen De természetesen másét is ugyan ilyen jóra megcsinálja az ATC Tuning Kft. Klikk!
Az általad ajánlott cég weboldalát el is olvastad, vagy csak linkeltél a nagyvilágba? Itt vannak, amiket a Dacia típusokhoz tudnak Klikk! Ebből látszik amit írtam -csak nem bírtál értelmezni- hogy 3 féle teljesítmény csomagjuk van. Tehát nem a maximumot hozzák ki, amit írtál. Csak akkor, ha a legdrágábbat választod. Az pedig a táblázatuk szerint sincs akkora, mint amit az enyémből kihoztak.
Aztán még mielőtt vita lenne ebből is: -Egyrészt azon írásoddal teljesen egyetértek, hogy egy szívó benzinest is át lehet kalibrálni, élvezetesebbé tenni. Persze nem sportkocsi lesz belőle, csak a mindennapokban rugalmasabban, optimálisabban használható. Pl. kevesebb váltás, alacsonyabb fordulaton jelentkező többlet nyomaték, stb. -Másrészt mint az általad linkelt weboldal is írja, Magyarországon több százan csinálnak ,,chiptuningot", de akik nem kóklerek, azok talán 20-an vannak. Ezért egy átlag embernek, aki nem ért a dolgokhoz, sajnos szinte lehetetlen eligazodni, és legtöbbször olcsó gagyit kapnak,megbízhatatlan forrásból. REKLÁM BETILTVA Aki szeretne továbbra is megtalál MUNKAIDŐBEN itt a klubbon PÜ-ben (adatlapomon Privát üzenet) vagy Messenger-en: Krogergo Medianav Loganos,minden esetben kérek telefonszámot is, írásban nem tudok válaszolni mert tele a PÜ kimenő postaláda. Mindenkit hívni fogok amint időm engedi.
Üdv! Meg van a fóliázás. Sajnos, csak rövidtávú tapasztalatok vannak, mert folyamatosan világít a benzinkút ikon./ a kút meg túl messze van/ Az első ablakon átlátszó hővisszaverő fólia van ,a hátsókra sötétített hővisszaverő. Megfogadtam a tanácsot , nem tetettem átlátszót ,mert a hátul ülőket vakítaná nap.Tapasztaltam, hogy az utastérben tovább megmarad a garázs hűvössége ,ha oldalról süt a nap ,nem égeti a karomat mint az előtt. Összességében nem bántam meg , megérte az árát. Üdv.: breki breki
Az enyém pl. erősebb lett lett, mint a fenti cég legdrágább és legnagyobb teljesítmény növelése a leírásukban.
Mivel más nem vitte a benzines Loganját őhozzájuk, igen De természetesen másét is ugyan ilyen jóra megcsinálja az ATC Tuning Kft. Klikk!
Csak ajánlani tudom az ATC-t! Én is náluk erősítettem a vasat, és "eddig" nincs is vele gond! Míg az öcsém elvitte egy noname helyre, "mondván olcsóbb" és jól meg is szívta 1 hónap után vitte vissza, hogy csináljanak vissza mindent, mert össze akadt a kocsiba minden, füst teljesítmény csökkenés, stb.... Ha valamelyikőtök bele akar vágni ebbe a buliba, akkor javaslom válassza az ATC-t -ez a reklám helye-
Azt hittem már senki nem költ az autóra (üzemanyagon kívül).
De, biztosítás is be van fizetve, és decemberben vettem autó illatosítót, meg szélvédő mosót REKLÁM BETILTVA Aki szeretne továbbra is megtalál MUNKAIDŐBEN itt a klubbon PÜ-ben (adatlapomon Privát üzenet) vagy Messenger-en: Krogergo Medianav Loganos,minden esetben kérek telefonszámot is, írásban nem tudok válaszolni mert tele a PÜ kimenő postaláda. Mindenkit hívni fogok amint időm engedi.
Tegnap kapott egy állítható kilóméteróra fényerő szabályzót igaz ezt a munkahelyem szponzorálta
Hülyével ne állj le veszekedni, mert lehúz a szintjére, és megver a rutinjával Nem birkózok disznóval, mert mindketten szarosak leszünk és a rohadék még élvezi is! Ja és a /fekete/ BÁRÁNYok hallgatnaKlikk!
Tegnap kapott egy állítható kilóméteróra fényerő szabályzót igaz ezt a munkahelyem szponzorálta
Hülyével ne állj le veszekedni, mert lehúz a szintjére, és megver a rutinjával Nem birkózok disznóval, mert mindketten szarosak leszünk és a rohadék még élvezi is! Ja és a /fekete/ BÁRÁNYok hallgatnaKlikk!
de az mcv be nincs, meg a moszkvába nem állította automatikusan a fényviszonyokhoz képest
[ Módosítva 2012 február 06 hétfő - 17:25:24 ] Hülyével ne állj le veszekedni, mert lehúz a szintjére, és megver a rutinjával Nem birkózok disznóval, mert mindketten szarosak leszünk és a rohadék még élvezi is! Ja és a /fekete/ BÁRÁNYok hallgatnaKlikk!
A dacia legújabb versenyautója. Klikk! REKLÁM BETILTVA Aki szeretne továbbra is megtalál MUNKAIDŐBEN itt a klubbon PÜ-ben (adatlapomon Privát üzenet) vagy Messenger-en: Krogergo Medianav Loganos,minden esetben kérek telefonszámot is, írásban nem tudok válaszolni mert tele a PÜ kimenő postaláda. Mindenkit hívni fogok amint időm engedi.
És milyen felkészült szerelői vannak Hülyével ne állj le veszekedni, mert lehúz a szintjére, és megver a rutinjával Nem birkózok disznóval, mert mindketten szarosak leszünk és a rohadék még élvezi is! Ja és a /fekete/ BÁRÁNYok hallgatnaKlikk!
Először azt hittem leültette a futóművet. Aztán megláttam a rendszámot. Szóval nem kizárt, hogy azért ilyen alacsony, mert 20-an ülnek benne, vagy egy konténernyi birkát meg tyúkot szállít benne. (amit előtte a panellakás erkélyén nevelt ilyet saját szememmel láttam) REKLÁM BETILTVA Aki szeretne továbbra is megtalál MUNKAIDŐBEN itt a klubbon PÜ-ben (adatlapomon Privát üzenet) vagy Messenger-en: Krogergo Medianav Loganos,minden esetben kérek telefonszámot is, írásban nem tudok válaszolni mert tele a PÜ kimenő postaláda. Mindenkit hívni fogok amint időm engedi.
Nem korai még !! kert végiben láttam jegesmedvéket. Kinézetre ilyen felniket terveztem én is de közbe jött a téli gumi felnivel így elmaradt. Soha nem elég!
Egy kis humor az őshazából. Nem nagyon tudtam hová tenni , talán itt jó lessz. Aktualitás kedves tagunk Tárkányi Jani is Kolozsvári , oktatáshoz is kötődik. MOSÓ