Egy kis optikai tuning az év végére Klikk! BUÉK mindenkinek! REKLÁM BETILTVA Aki szeretne továbbra is megtalál MUNKAIDŐBEN itt a klubbon PÜ-ben (adatlapomon Privát üzenet) vagy Messenger-en: Krogergo Medianav Loganos,minden esetben kérek telefonszámot is, írásban nem tudok válaszolni mert tele a PÜ kimenő postaláda. Mindenkit hívni fogok amint időm engedi.
Olvastam, hogy az atc csinál etanolra optimalizálást is. Ez gondolom kizárja a teljesítmény tuningot... vagy nem? Illetve ha etanolra optimalizálják, akkor meg benzinnel nem fog normálisan menni? Vagy ez az optimalizálás annyit jelent, hogy felismeri ha etanol van benne, és ahhoz állítja automatikusan a motort?
Klikk! van ott 2db telefonszám is, biztos elmondják. REKLÁM BETILTVA Aki szeretne továbbra is megtalál MUNKAIDŐBEN itt a klubbon PÜ-ben (adatlapomon Privát üzenet) vagy Messenger-en: Krogergo Medianav Loganos,minden esetben kérek telefonszámot is, írásban nem tudok válaszolni mert tele a PÜ kimenő postaláda. Mindenkit hívni fogok amint időm engedi.
Valaki foglalkozott már 7101-es szoftverű loganba fedcomp-ot, és fogyasztásmérést varázsolni?
Üdv: Józsi
Keresd Imre klubtársat. REKLÁM BETILTVA Aki szeretne továbbra is megtalál MUNKAIDŐBEN itt a klubbon PÜ-ben (adatlapomon Privát üzenet) vagy Messenger-en: Krogergo Medianav Loganos,minden esetben kérek telefonszámot is, írásban nem tudok válaszolni mert tele a PÜ kimenő postaláda. Mindenkit hívni fogok amint időm engedi.
Ha DLR-t kötnek be, akkor annak lesz egy külön kapcsolója? Legalábbis ha rászánom magam, akkor nekem olyan kéne, amit azért ki lehet kapcsolni. pl feleslegesen ne világítson gyújtásnál ha várom az asszonyt, és szól a rádió. Melyik fajtát érdemes megvenni? A ködlámpa helyére illeszhető annyira nem tetszik, inkább valamilyen csík, vagy formát felvevő modell érdekelne.
Van rá kapcsolás hogy csak akkor világítson, ha pörög a motor. Kérdezd Gergőt! Mond meg ami kikívánkozik belőled, nehogy belebetegedj! Én is ezt teszem, már amikor merem.
DRL-re nem szabad plussz kapcsolót tenni. Előírás szerint gyújtás ráadásra vagy járó motorra kell kapcsolnia. Utóbbi megoldásra létezik külön elektronika, vagy be van építve a DRL vezérlőjébe .
De parkolásnál a rádió és a ventilátor megy a gyújtáskapcsoló 1-es állásából is, nem kell gyújtásra kapcsolni.
[ Módosítva 2014 szeptember 23 kedd - 14:10:08 ] REKLÁM BETILTVA Aki szeretne továbbra is megtalál MUNKAIDŐBEN itt a klubbon PÜ-ben (adatlapomon Privát üzenet) vagy Messenger-en: Krogergo Medianav Loganos,minden esetben kérek telefonszámot is, írásban nem tudok válaszolni mert tele a PÜ kimenő postaláda. Mindenkit hívni fogok amint időm engedi.
Álló motornál 12,3V az akkufesz, alapjáraton meg 14,4V. Nem olyan nagy bonyolultság, persze kell bele 1 tranyó, egy Zener dióda, meg ez az. Pl.
Máshol már a mosópor is intelligens , pont ebből hagynád ki a PIC-et. REKLÁM BETILTVA Aki szeretne továbbra is megtalál MUNKAIDŐBEN itt a klubbon PÜ-ben (adatlapomon Privát üzenet) vagy Messenger-en: Krogergo Medianav Loganos,minden esetben kérek telefonszámot is, írásban nem tudok válaszolni mert tele a PÜ kimenő postaláda. Mindenkit hívni fogok amint időm engedi.
Kedves fórumtársak, valamikor régen a tuning leírások között mintha olvastam volna egy leírást a csomagtér fedél átalakításáról. A meglévő hattyúnyak támaszt cserélték fel teleszkóposra. Sajnos hiába keresem ezt az írást, nem találom, lehet a tudásom kevés hozzá. Kérném, ha valaki emlékszik rá, és megvan a link, vagy a leírás, küldje el privátban. Köszönöm előre, üdv.
[ Módosítva 2015 január 19 hétfő - 18:06:10 ] Gábor
Kedves fórumtársak, valamikor régen a tuning leírások között mintha olvastam volna egy leírást a csomagtér fedél átalakításáról. A meglévő hattyúnyak támaszt cserélték fel teleszkóposra. Sajnos hiába keresem ezt az írást, nem találom, lehet a tudásom kevés hozzá. Kérném, ha valaki emlékszik rá, és megvan a link, vagy a leírás, küldje el privátban. Köszönöm előre, üdv.
Ide is jó rég írtatok már. Hogy ne legyen olyan unalmas az élet, visszaszámlálás indul..... ,már csak 5 nap. És az ATC Klikk! ismét bizonyíthat mit tudnak kihozni egy Daciából REKLÁM BETILTVA Aki szeretne továbbra is megtalál MUNKAIDŐBEN itt a klubbon PÜ-ben (adatlapomon Privát üzenet) vagy Messenger-en: Krogergo Medianav Loganos,minden esetben kérek telefonszámot is, írásban nem tudok válaszolni mert tele a PÜ kimenő postaláda. Mindenkit hívni fogok amint időm engedi.
Ide is jó rég írtatok már. Hogy ne legyen olyan unalmas az élet, visszaszámlálás indul..... ,már csak 5 nap. És az ATC Klikk! ismét bizonyíthat mit tudnak kihozni egy Daciából
Már csak 4 nap. Addig is nézegetem egy ilyen 1.6 16V motorral szerelt Renault Clio ATC Tuningon átesett mérőpados diagrammját. Klikk! REKLÁM BETILTVA Aki szeretne továbbra is megtalál MUNKAIDŐBEN itt a klubbon PÜ-ben (adatlapomon Privát üzenet) vagy Messenger-en: Krogergo Medianav Loganos,minden esetben kérek telefonszámot is, írásban nem tudok válaszolni mert tele a PÜ kimenő postaláda. Mindenkit hívni fogok amint időm engedi.
Végigolvasás után egy kis frissülésre vágyva érdeklődnék: Mik a további tapasztalatok a Bacar/ATC/Légfék-féle megoldásokkal? (Egyebekről nem igazán láttam, hogy szó esett volna.) Enyhén gondolkodóba estem, de kíváncsi lennék, melyikkel meddig sikerült eljutni. (Egy 1.4 MPI lenne az alany.) Nyelvtörés helyett nyugodtan szólítsatok Fefének 2005 Dacia Logan 1.4 MPI, Laureate
Már jó pár éve nincs benne neki, mert bedöglött (mint sok másnak) és rángatott tőle az autó, így velem szereltette ki. Pontosabban a lányáék voltak itt, mert pár éve ő használja az autót.
Én a tuning boxokat nem ajánlom. A chiptunin (motorvezérlőre írt program) sokkal többet ér. Persze az is csak akkor, ha normálisan megcsinálja valaki. REKLÁM BETILTVA Aki szeretne továbbra is megtalál MUNKAIDŐBEN itt a klubbon PÜ-ben (adatlapomon Privát üzenet) vagy Messenger-en: Krogergo Medianav Loganos,minden esetben kérek telefonszámot is, írásban nem tudok válaszolni mert tele a PÜ kimenő postaláda. Mindenkit hívni fogok amint időm engedi.
Hali! Hogyan lehet a legbiztonságosabban megoldani,hogy rendszámtábla tartó nélkül legyen fent a rendszám? Valakinek van ebben tapasztalata? Milyen ragasztót használjak? Dacia Logan 1.4 MPI Laurate 2005
Hali! Hogyan lehet a legbiztonságosabban megoldani,hogy rendszámtábla tartó nélkül legyen fent a rendszám? Valakinek van ebben tapasztalata? Milyen ragasztót használjak?
Halihó....fel kell csavarozni. Közvetlenül a karosszériára felragasztani nem biztos, hogy szerencsés, mert mi van ha valamiért le kell venni (pl. a rendőr leveteti). Ha ragasztani szeretnéd akkor venni kell egy saválló lemezből készült rendszámtábla tartót (tuning-boltokban kapható, én itt vettem Orosházán) a kiformázott széle tökéletesen felpolirozható (olyan mintha krómozva lenne) Ha eljösz a májusi talira Hegyhátszentjakab-ra akkor megláthatod, hogy hogy néz ki
Ha a felcsavarozás mellett döntök és átfúrom a rndszámot,az legális? Nem fognak csesztetni érte?
Ha nem agyon csavarozva van, csak 2db, és nem takar ki semmi karaktert, akkor nem szólnak érte. Nekem jó ideje csavarozva vannak, így pl. ellopni sem egyszerű. REKLÁM BETILTVA Aki szeretne továbbra is megtalál MUNKAIDŐBEN itt a klubbon PÜ-ben (adatlapomon Privát üzenet) vagy Messenger-en: Krogergo Medianav Loganos,minden esetben kérek telefonszámot is, írásban nem tudok válaszolni mert tele a PÜ kimenő postaláda. Mindenkit hívni fogok amint időm engedi.
Halihó......pontosan igy van (vizsgabiztostól származó információ) a fehér felületen bárhová furhatsz, a feketébe /betü, szám/ tilos. Természetesen saválló (rozsdamentes) csavart célszerü használni
Hali! A légbeömlők kereteit szeretném a képen látható módon megcsinálni. Milyen festéket használjak,ami tartós és szépem le lehet festeni? Illetve ha a kilincseket lefestem ugyan így,az nem fog lekopni? Előre is köszi a segítséget!