Ok, szóval mivel sztrádára csak ritkán jutok (az idénig csak egy pár km készült el, azt is már javítani kell a földcsuszamlások miatt), nekem nem éri meg. Magyarországon persze más lenne a helyzet. Csak ennyit akartam mondani, meg azt hogy a diesel tuningolásával lehet látványosabb eredményt elérni. Az ECU memóriájának módosítása drágább a tuning-boxnál és nem lehet hipp-hopp visszavarázsolni az eredeti állapotot.
Pont az a jó a boxban hogy ha 4000-től löveted be, akkor csak akkor "kapcsol" be, máskor nem érezni a jelenlétét. Előzésnél jól jön... Logan 2.0BLOGolok
szerintem minden féle képen megéri enyi pénzért!ha az enyémben nem lenne én bele rakatnám az tuti!TÉlleg ketöt nem lehet bele rakkatni!hátha még gyorsab lesz:):):):) KYW-344
Hihetetlen, hogy még mindig nem volt rá vevőd ilyen jó árért! Pedig a találkozón és máskor is, jó páran be voltak ,,indulva" a boxokra. REKLÁM BETILTVA Aki szeretne továbbra is megtalál MUNKAIDŐBEN itt a klubbon PÜ-ben (adatlapomon Privát üzenet) vagy Messenger-en: Krogergo Medianav Loganos,minden esetben kérek telefonszámot is, írásban nem tudok válaszolni mert tele a PÜ kimenő postaláda. Mindenkit hívni fogok amint időm engedi.
[ Módosítva 2009 január 29 csütörtök - 17:29:15 ] REKLÁM BETILTVA Aki szeretne továbbra is megtalál MUNKAIDŐBEN itt a klubbon PÜ-ben (adatlapomon Privát üzenet) vagy Messenger-en: Krogergo Medianav Loganos,minden esetben kérek telefonszámot is, írásban nem tudok válaszolni mert tele a PÜ kimenő postaláda. Mindenkit hívni fogok amint időm engedi.
Sziasztok! Bal első kerékdob betétre lenne szükségem. Ha valakinek van esetle elfekvőbe újonan vagy akár használtan is akkor reális áron vevő vagyok rá. Előre is köszi a segítséget!
Bárdi vagy Unix mert ők kapcsolatba vannak romániával Hülyével ne állj le veszekedni, mert lehúz a szintjére, és megver a rutinjával Nem birkózok disznóval, mert mindketten szarosak leszünk és a rohadék még élvezi is! Ja és a /fekete/ BÁRÁNYok hallgatnaKlikk!
Sziasztok! Bal első kerékdob betétre lenne szükségem. Ha valakinek van esetle elfekvőbe újonan vagy akár használtan is akkor reális áron vevő vagyok rá. Előre is köszi a segítséget!
legjobb tudomásom szerint Gergőnek van, legalábbis 2 hete még volt egy pici hibás, ami kb 3cm-es repedést jelent ahogy Ő telefonon nekem akkor mondta! Próbáld meg, hátha ég magvan! \"Egyiptom őslakói a múmiák\". !
Akkor 2 db volt belőle. Tegnap elvittek egy komplett bal első negyed kasznit + futóművet, és ez is kellett nekik. De egy db még van belőle. Írj vagy hívj ha kell. REKLÁM BETILTVA Aki szeretne továbbra is megtalál MUNKAIDŐBEN itt a klubbon PÜ-ben (adatlapomon Privát üzenet) vagy Messenger-en: Krogergo Medianav Loganos,minden esetben kérek telefonszámot is, írásban nem tudok válaszolni mert tele a PÜ kimenő postaláda. Mindenkit hívni fogok amint időm engedi.
Ha van olyan bélelt borítékod,amiben anno az ajándékokat küldted,bátran postázhatod.Mindenképpen tüntesd fel,hogy törékeny,de levélként küldhető/legutóbbi infóim alapján/ Isten nagyon kedvelheti az idiótákat...Másképp mért teremtett volna belőlük ilyen sokat? o
Üdv! Én egy fuel vapour absorbert szeretnék venni az 1.4-es laganomhoz. Bocsi hogy nem magyarul írom le a nevét, de azt sajna nem ismerem. A múlt vasárnap egy kicsit amortizálódott az autó, és pont a jobb eleje kapott, ahol van ez a jószág. Segítségeteket előre is köszönöm: Nalaja
Csomó régi hifi cuccot eladtam a hardverapro.hu-n, egész jól elmentek... Mindent új budapesti albérletbe költöző egyetemista srácok vittek el Tetőablakos Logan