Tudják hát. Van ahol épp ezért már nem is hajlandóak cserélni.
Ez elég sz...ul hangzik de az biztos, hogy: - akár kitartóan próbál a tulaj megoldást találni, - akár feladja és nem keres tovább megoldást, - hanem együtt él az idegesítő dobolással, - vagy akár meg is szűnik az egy alkatrészcsere után,
az biztos, hogy a következő autó kiválasztását érdemben befolyásolni fogják ezek az "élémények", függetlenül attól, hogy egyéb tekintetben elégedettek vagyunk az autó árával és szolgáltatásaival...
Nincs valakinek arról infója, hogy idén megjelenik-e és kapható lesz-e Magyarországon az új Dokker?
Biztos nem.
REKLÁM BETILTVA Aki szeretne továbbra is megtalál MUNKAIDŐBEN itt a klubbon PÜ-ben (adatlapomon Privát üzenet) vagy Messenger-en: Krogergo Medianav Loganos,minden esetben kérek telefonszámot is, írásban nem tudok válaszolni mert tele a PÜ kimenő postaláda. Mindenkit hívni fogok amint időm engedi.
Azért ez nem egészen így működik. Én vagyok az un. VEVŐ, és marhára nem érdekel miért nem tudják a terméküket, amiért milliókat fizettem, hibátlan állapotban átadni. Azok az autók, amik a szalonokban ott sorakoznak átadásra várva, mind, egytől-egyig dübörögnek hátul? Alig hiszem.
Másrészt ha az 5 éve vásárolt ugyan ilyen kasznis Logan MCV2 autóm egyáltalán nem dübörgött, akkor most visszafejlődés van? Azt hogy sikerült jobbra legyártani?
Ez elég sz...ul hangzik de az biztos, hogy: - akár kitartóan próbál a tulaj megoldást találni, - akár feladja és nem keres tovább megoldást, - hanem együtt él az idegesítő dobolással, - vagy akár meg is szűnik az egy alkatrészcsere után,
az biztos, hogy a következő autó kiválasztását érdemben befolyásolni fogják ezek az "élémények", függetlenül attól, hogy egyéb tekintetben elégedettek vagyunk az autó árával és szolgáltatásaival...
Pontosan így gondolom ezt én is! A mai napig odajönnek hozzám parkolókban, benzinkutaknál emberek, hogy megkérdezzék mi a véleményem az autóról. Eddig csak ajánlani tudtam mindenkinek, bátran meg lehet venni. Ezután majd azt mondom, hogy bele lehet vágni, de szerencse is kell hozzá, mert vannak nem javítandó hibák...