Most telefonáltak a szalonból ,hogy valami cucc nem érkezett meg ezért elhalasztódik a visszahívásos javításom.Remélem a találkozóig megcsinálják! Képeim
Na, felszereltem a sárfogógumikat. Újabb szűk 6.300,- -tól köszöntem el... Ha valaki tudott volna olcsóbban, kérem, ezt az információt tartsa meg magának Ez is passzentos cucc, kifejezetten minőségiek ezek a gyári csicsák.
Feltűnt két "közérdekű" dolog:
a) Nálam a küszöb elején alig volt már festék, itt is látszott már a szürke alapozó (asszem, ezt korábban más is írta már). Ez az alapkék fényezés tényleg egy büntetés... b) A felszerelésnél le kell bontani a műanyag dobbetét alját rögzítő patenteket. Ha már lebontom, alánézek, és mit látok? A sárvédő aljában (az ajtó felüli alja ugyebár) nálam kb. egy centi vastagon állt a nedves sár. Valahonnan bemegy oda a kosz, és megáll - 3 év alatt jó vastagon. Klasszikusan kirohadós pont, szóval aki sokáig meg akarja az autót tartani, ellenőrizze! Az ajtók kinyitásával amúgy be lehet oda picit látni, van ott egy rés (gondolom, onnan megy be a kosz is).
Kigőzborotváztam, meg találtam egy üregvédő sprayt, amiben volt még egy pici, azt befújkáltam oda. Azon szüttyögtrem, hogy nem vártam addig, míg teljesen kiszáradt, de szerintem az üregvédő kinyomja a nedvességet, meg az enyémnél most még nem volt rohadás, ép volt a gyári védelem.
Az első mosásnál már észre vettem hogy ott meg áll a finom sár, igy állandóan beprickülök oda amedig tiszta viz nem jön felülröl és ajtófelöl.Attol félek hogy első sárvédő gumikkal is bemegy oda a piszok.
[ Módosítva 2008 április 28 hétfő - 19:12:42 ] Soha nem elég!