A Dacia tudásbázis
VII. Országos Dacia Klub Találkozó - 2012.05.19
A hagyományos májusi országos találkozónkat 2012. május 19-én tartjuk. Természetesen azt szeretnénk, ha szokás szerint nem erről az egy napról szólna az összejövetel, hanem az egész hétvégére, péntektől-vasárnapig, de hivatalos programokat az előzetes tervek szerint csak szombati napra szervezünk Keressük az alkalmas helyszínt, tehát várjuk a főszervező jelöltek pályázatát. A benyújtás határideje 2012. február 10., melyet az info kukac daciaklub.hu címre kérünk megküldeni. A határidőt követően, amennyiben több értékelhető pályázat lesz szavazást írunk ki a helyszín eldöntése érdekében. Többen jelezték korábban (pl. előző találkozó), hogy szívesen vállalkoznak a szervezésre, és volt, aki már ezt képes formában az oldalon is megosztotta velünk. Tőlük is várjuk, hogy ezt megerősítve, és lehetőség szerint minél teljesebben készítsen tájékoztatót az általa javasolt helyszínről, és az abban rejlő lehetőségekről. Ebben kérjük fényképfelvételen is bemutatni a helyet, ami lehetőség szerint a szállásokat is tartalmazza.


Aki volt már találkozón tudja mi az alapvető elvárás egy szóba jöhető helyszínnel szemben, de az ő és az újak érdekében a teljesség igénye nélkül néhányat kiemelünk.

– Elfér 30-50 autó (Dacia ☺), és legalább 100 fő befogadására alkalmas terület.
– A programok lebonyolításra alkalmas terület, előnyt jelent, ha rossz idő esetére fedett résszel is rendelkezik, és ülő alkalmatosságok, asztalok biztosítottak.
– Szállás lehetőség biztosítása, lehetőség szerint minél alacsonyabb áron. Ez a kő- vagy faházas szállás mellett magában foglalja a sátorozási lehetőséget.
– Tisztálkod ási lehetőség, megfelelő számú WC, mosdó, vízvételi lehetőség.
– Étkezési lehetőség, ami adott esetben lehet saját elkészítés is.
– Tűzrakási lehetőség.

Felhívjuk a jelentkezők figyelmét, hogy a főszervező feladata nem merül ki abban, hogy a helyszínt „megmondja”. Akár érdemes a korábbi szervezőket megkérdezni, hogy ez mennyi macerával jár, elég csak a helyszín tulajával történő folyamatos kapcsolattartásról, és a biztosítandó eszközök, esetlegesen anyagok beszerzéséről beszélni. Tulajdonképpen az ő felelőssége, hogy minden klappoljon. Természetesen kérdésekre van lehetőség a találkozós topicban, és kérünk is mindenkit (nemcsak a szervezőket), hogy tegye meg észrevételeit, javaslatait akár a helyszínnel, akár a szervezéssel, akár magával a találkozó programjával kapcsolatos. Kifejezetten várjuk az ötleteket utóbbira, hiszen szeretnénk, ha mindenki a lehető legjobban érezné magát, és utána elmondhassa: jövőre mindenképpen újra eljövök!Írta kekek - 2012 január 16 hétfő - 11:44:00 Nyomtatóbarát változat
Minden védjegy © a tulajdonosaiké, minden más tartalom © a Daciaklub.hu közösségé! Dacia Klub Magyarország ©2005-2019 E-mail: -Email- Klikk!